دانلود بازی ونرم افزارهای کامل :: نمايش موضوعات - دانلود نرم افزار كسب درآمد

`

دانلود نرم افزار كسب درآمد

ارسال موضوع جديد  پاسخ به اين موضوع   ارسال تشکر 

دانلود بازی ونرم افزارهای کامل صفحه اول انجمن -> نرم افزارهای اینترنتی

نمايش موضوع قبلي :: نمايش موضوع بعدي  
نويسنده پيغام

mkymedia
داره یواش یواش راه میفته

وضعيت: آفلاين
18 آذر ماه ، 1386
تعداد ارسالها: 25

ارسالارسال شده در: پنجشنبه، 7 شهريور ماه ، 1387 08:10:14    موضوع مطلب: دانلود نرم افزار كسب درآمد پاسخ همراه با اعلان

ورژن جديد نرم افزار كسب درآمد رسيد

با قابليت كار با 12 سايت مختلف به صورت همزمان و كاملا اتومات

كسب درآمد تا 10 برابر بيش از نرم افزار هاي ديگر

بدون نياز به حضور شما پشت سيستم

همراه با آموزش كاملا فارسي با تصوير

امكان دريافت درآمدهاي كسب شده در بانكهاي ايران

سیبا و سپهر

آيا تاكنون در مورد نرم افزار خودكار كسب درآمد چيزي شنيده ايد ؟؟؟

آيا تاكنون انديشيده ايد كه پتانسيل درآمدي اين نرم افزار چقدر است؟؟؟

نرم افزار كسب درآمد چيست ؟

فرض كنيد شما براي كسب درآمد از اينترنت، قصد داريد با يكي از اين سايتهاي كسب درآمد كار كنيد(البته اگر يك سايت مطمئن سراغ داشته باشيد) . بنابراين كاري كه شما بايد انجام دهيد اين است كه ابتدا در آن سايت عضو شده و سپس هر روز به مدت 10 تا 15 دقيقه وارد آن سايت شده و تبليغات را بازديد كرده و مراحل كسب درامد را انجام دهيد تا بتوانيد در هر روز مقداري درآمد كسب كنيد .

اما خودتان هم مي دانيد كه هرگز با كار در يك سايت نمي توان درآمد زيادي به دست آورد . به همين دليل تمام كسانيكه در اينترنت به كسب درامد مشغول هستند در هر روز حداقل با 10 يا 20 سايت كار مي كنند. به اين ترتيب اين افراد حداقل 3 تا 5 ساعت از وقت خود را براي كسب درآمد از اينترنت ، در اينترنت مي گذرانند كه مطمئنا بايد هزينه زيادي براي پول برق و كارت اينترنت خود پرداخت كنند.

اما اگر شما يك نرم افزار كسب درآمد داشته باشيد مي توانيد تمام اين كارها را در عرض فقط 10 دقيقه انجام دهيد.

شيوه كار به اين صورت است كه : ما براي كسب درآمد ، 12 سايت خوب را به شما پيشنهاد مي كنيم كه شما بايد در آنها عضو شويد (اين كار تقريبا 15 دقيقه بيشتر طول نمي كشد) . پس از آن نرم افزار را فعال كرده و نام كاربري و پسوردي را كه با آن در سايتها ثبت نام كرده ايد را به نرم افزار مي دهيد . و پس از آن فقط كافيست گزينه Start All را بزنيد . با كليك بر روي گزينه Start All نرم افزار شروع به كار كرده و به صورت همزمان در تمام اين 12 سايت لاگين كرده و تك تك تبليغات را چك مي نمايد و درآمدي كه از اين بابت بايد به حساب شما افزوده مي گرديد را مستقيما به حساب شما در سايت انتقال مي دهد. جالب ترين نكته اين است كه به دليل سرعت بسيار بالاي اين نرم افزار ، اين نرم افزار براي چك كردن تمامي تبليغات موجود در اين 12 سايت ، فقط به6 تا 10 دقيقه زمان در هر روز نياز دارد و شما لازم نيست كه 5 ساعت در روز به اينترنت وصل باشيد تا بتوانيد درآمد كسب كنيد . بلكه تمامي اين كارها فقط در 6 تا 10 دقيقه انجام مي گيرد.

لازم به ذكر است كه اين نرم افزار اين قابليت را دارد كه به صورت همزمان در 17 سايت مختلف لاگين نموده و اقدام به كسب درآمد نمايد كه در حال حاضر 12 تا از اين سايتها را ما به شما معرفي مي كنيم و 5 سايت بقيه را ، زمانيكه استارت زده شدند به شما اعلام خواهيم كرد.

نكته بسيار مهم ديگر كه در اين نرم افزار وجود دارد و باعث افزايش درآمد شما به ميزان 2 تا 3 برابر مي گردد اين است كه اين نرم افزار ، اين قابليت را دارد كه با استفاده از پروكسي (كه براي تغيير آي پي شما به كار مي رود) ، اين امكان را به شما مي دهد كه در هر كدام از اين 12 سايت بتوانيد بيش از يك بار عضو شويد (مثلا 2 ، 3 ،5 بار و يا بيشتر) . به اين ترتيب شما مي توانيد خيلي ساده درآمد خود را نيز افزايش دهيد.... چگونه؟؟؟ ساده است ... همانگونه كه مي دانيد يكي از موارد واقعا لازم براي كسب درآمد از سايتهاي اينترنتي ، داشتن چند زيرمجموعه فعال است اما متاسفانه 90 درصد افرادي كه با اين سايتها كار مي كنند اصلا تمايلي به زيرمجموعه گيري نداشته و يا حتي شيوه اين كار را نيز نمي دانند بنابراين ترجيح مي دهند كه براي زيرمجموعه گيري اقدام نكنند غافل از اينكه داشتن 5 زيرمجموعه فعال ، درآمد آنها را نيز به صورت چشمگيري افزايش مي دهد.

حال شما مي توانيد با استفاده از اين نرم افزار ، بدون اينكه بخواهيد زيرمجموعه گيري كنيد ، چندين زيرمجموعه به مجموعه خود اضافه كنيد. براي اين كار ، با استفاده از قسمت پروكسي اين نرم افزار آي پي خود را تغيير مي دهيد (تا مدير آن سايتها متوجه نشوند كه شما چندين بار ثبت نام كرده ايد) و پس از آن چندين بار در هر كدام از اين سايتها ثبت نام خواهيد كرد و تمام آنها را در زيرمجموعه خود قرار خواهيد داد . پس از آن هر روز توسط نرم افزار به اين حسابهايي كه ايجاد كرديد وارد شده و درآمد كسب مي كنيد و چون آنها را در زيرمجموعه خود قرار داده ايد ، مقداري از درآمد آنها نيز به شما ميرسد (به علاوه اينكه هر كدام از اين زيرمجموعه هايي كه براي خود درست كرديد نيز در حال كسب درآمد هستند ). به اين ترتيب خيلي زود به درآمد مي رسيد. نكته جالب تر اينكه اگر شما 10 تا زيرمجموعه هم براي خود درست كنيد و بخواهيد هر 10 تا حسابي را كه ايجاد كرده ايد را چك كرده و درآمد كسب كنيد ، باز هم به بيشتر از 10 تا 15 دقيقه وقت نياز نداريد . زيرا مي توانيد نرم افزار را چندين بار باز كنيد (مثلا 10 بار) و از هر كدام از آنها بخواهيد كه وارد يكي از اين حسابهايي كه ايجاد كرده ايد بشوند و به صورت همزمان تمامي سايتها و حسابها را با هم چك كرده و درآمدش را به حسابهايتان واريز كند. به اين ترتيب اين نرم افزار حتي مي تواند در عرض 10 دقيقه تقريبا 120 حساب اينترنتي را بازديد كرده و درآمد كسب كند !!!

قابليتهاي ورژن جديد نرم افزار كسب درآمد :

ورژن جديد نرم افزار كسب درآمد كاملا با ورژن قبلي خود تفاوت دارد و داراي مزايا و محاسن بسيار بيشتري نسبت به ورژن قبلي خود مي باشد اما در عين حال ، طرز كار با آن بسيار ساده بوده و حتي برخلاف ورژن قبلي خود ، نياز به غير فعال كردن آنتي ويروس سيستم نيز ندارد .

در واقع در ورژن جديد اين نرم افزار ، تمامي عيوب ورژن قديم كاملا رفع گرديده و در حال حاضر بدون هيچ عيب يا نقصي آماده ارائه به شما مي باشد

بعضي از ويژگيهاي ورژن جديد اين نرم افزار عبارت است از :

1- عدم نياز به غير فعال كردن آنتي ويروس سيستم خود براي كار با آن

2: قابليت كار با 12 سايت مختلف به صورت كاملا همزمان . ورژن قبلي اين نرم افزار فقط مي توانست با يك سايت كار كند

3: سرعت بسيار بالاي اين نرم افزار يكي ديگر از ويژگيهاي آن مي باشد . به اين معنا كه اگر شما بخواهيد اين 12 سايت را بدون استفاده از نرم افزار كار كنيد مسلما بايد روزانه 3 تا 5 ساعت از وقت خود را صرف كار با اين نرم افزار كنيد اما شما با در اختيار داشتن اين نرم افزار فقط كافيست كه روزانه 10 تا 15 دقيقه آن را فعال نموده و به آن اجازه دهيد تا هر 12 سايت را به صورت همزمان با هم چك نمايد .

4: يكي ديگر از قابليتهاي بسيار چشمگير اين نرم افزار ، امكان استفاده از چند پروكسي در زمان كار مي باشد . به اين وسيله ، شما مي توانيد در هر سايت بيش از يك حساب براي خود ايجاد كرده و كسب درآمد كنيد بدون اينكه مدير سايت متوجه اين موضوع شود . شما حتي مي توانيد به اين وسيله چندين حساب مختلف در هر 12 سايت ايجاد نموده و آن حسابها را در زير مجموعه خود قرار دهيد و به ايت ترتيب بدون نياز به زيرمجموعه گيري ، درآمد خود را به چند برابر افزايش دهيد . در واقع هيچ كس متوجه نخواهد شد كه اين حسابها توسط يك نفر ايجاد شده اند

5: اين نرم افزار همچنين قابليت لاگين تك تك در هر سايت را نيز داراست

6: قابليت ديگر اين نرم افزار نشان دادن مقدار درآمد كسب شده در حال حاضر و همچنين مقدار درآمدي كه هر وبسايت به حساب شما واريز كرده است مي باشد . به اين ترتيب شما حتي نياز نداريد كه براي مشاهده اكانت خود وارد سايتها شويد

7: عدم نياز به حضور شما براي كاركردن ، يكي ديگر از ويژگيهاي اين نرم افزار است

8: عدم وجود هرگونه محدوديت زماني در كار با نرم افزار . يعني شما مي توانيد در هر ساعت در روز و يا حتي روزانه چندين بار نرم افزار را فعال نماييد تا براي شما ايجاد درآمد كند

9: عدم نياز به حضور شما براي كسب درآمد (تمام كارها را نرم افزار انجام مي دهد)

10: عدم نياز به هيچگونه هزينه ديگر جهت استفاده از اين شيوه

همراه با آموزش كاملا فارسي به همراه تصاوير مربوطه .

12: اين نرم افزار برخلاف نرم افزارهاي ديگر كه در بازار موجود است به هيچ عنوان يك نرم افزار تقلب نيست بلكه توسط همان سايتهايي كه با آنها كار مي كنيم طراحي شده است .

13: همراه با معرفي 17 سايت ديگر در اين زمينه

دانلود نرم افزار به همراه آموزش آن از 3 سرور مختلف :

دانلود از سايت Depositfiles.com

http://asapload.com/file/download?mirror_id=207597

دانلود از سايت Easy-share.com

http://asapload.com/file/download?mirror_id=207598

دانلود از سايت FileFactory.com

http://asapload.com/file/download?mirror_id=207596

حجم فایل : 15 مگابایت

پسورد فایل : www.mkymedia.net

لازم به ذكر است كه اين نرم افزار ، ورژن جديد نرم افزارهاي كسب درآمد است در حاليكه ورژن قديمي آن فقط مي توانست با يك سايت كار كند و هيچ كدام از قابليتهايي كه در بالا گفته شد را نيز دارا نمي باشد.

ورژن جديد اين نرم افزار در حال حاضر در اختيار بازديد كنندگان سايت "گروه نرم افزاري ام .كا .ي مديا" مي باشد.

اين نرم افزار در ديگر سايتها با قيمتي بسيار گزاف به فروش مي رسد و من هم يكي از خريدارانش بودم كه اين نرم افزار را به قيمت 12 هزار تومان خريدم و البته من هم مي تونستم مثل ديگران اين نرم افزار را به قيمتي پايينتر به شما عرضه كنم ولي اين جور پولهايي كه بعدا مشتري راضي نباشه از گلوي ما پايين نميره. براي همين تصميم گرفتم اين نرم افزار را به صورت رايگان در اختيار شما عزيزان قرار بدم تا اگر از اين راه پولي بدست آورديد و اگر مايل بوديد بگيد تا شماره حساب بهتون بدم هر چقدر دلتون خواست واريز كنيد.

موفق و پيروز باشيد.

بازگشت به بالا

رويت مشخصات كاربر ارسال پيغام شخصي بازديد از سايت ارسال كننده مطلب شناسه Yahoo
تشکر کاربران
تشکر mkymedia از اين تاپيک 

vahidt
کاربر جدید
کاربر جدید

5 شهريور ماه ، 1387
تعداد ارسالها: 1

ارسالارسال شده در: شنبه، 9 شهريور ماه ، 1387 23:34:03    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

سلام .ابتدا ازتون تشکر می کنم به خاطر زحمتی که کشیدید می خواستم بدونم با توجه به این که حساب alertpay ایران رو تحریم کرده و آن را از لیست کشورها حذف کرده چه جوری می شه از این حساب به بانک های داخل ایران پول واریز کرد.

بازگشت به بالا

رويت مشخصات كاربر ارسال پيغام شخصي

sajjad1
کاربر جدید
کاربر جدید

12 شهريور ماه ، 1387
تعداد ارسالها: 3

ارسالارسال شده در: سه شنبه، 12 شهريور ماه ، 1387 14:57:37    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

سلام دوست عزیز. کم آپ می کنی ولی چیزایی که آپ می کنی حرف نداره بی تعارف. در مورد این پستت و تجارت الکترونیک من تا به حال با این یه قلم کار نکرده بودم . الان هم تو تمام سایتهایی که گفته بودی ثبت نام کردم.بخاطر خالی بندی خیلی از سایتهای خارجی ذهنیت خوبی از اون ندارم.
چند تا سوال و درخواست ازت دارم . اولا ما رو از این سیستم و صحت اون مطمئن کن بی زحمت .
بعد اگه ممکنه آی دی که با اون سر و کار کار داری رو بزار که بچه ها مشکلاتشون رو آنلاین با تو حل کنند . فکر کنم به نفع هر 2 طرف باشه
بعد اینکه در مورد این نرم افزار ایمیل مارکتینگ توضیح بده و آیا خودش ایمیل داره یا نه اونها رو از سایتها باید جمع آوری کنه و آیا خودت باهاش کار کردی؟
بعد اینکه اگه ما هر روز با این نرم افزار فقط کار کنیم و عضو نگیریم ماهانه چقدر می تونیم کاسبی کنیم؟
چاکرتیم . قربانت Razz

بازگشت به بالا

mkymedia
داره یواش یواش راه میفته

18 آذر ماه ، 1386

ارسالارسال شده در: سه شنبه، 12 شهريور ماه ، 1387 17:49:37    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

سلام دوست عزیز " sajjad1 " جان

در مورد جواب سئوالاتت باید بگم که :

1- در مورد صحت و درستی این سایتها و نرم افزار فعلا هم خودم در حال آزمایششون هستم و تا الان 50 درصد پولی رو که لازم به حد برداشت برسه تونستم جمع کنم. باید منتظر آینده بشیم.

2- آیدی من در یاهو اینه : mky_media ولی بنا به مشغله ی نسبتا زیادی که دارم کمتر آن می شم ولی همیشه سعی کردم و به امید خدا هم در اینده سعی خواهم کرد که به سئوالات دوستان جواب بدم.

3- در مورد نرم افزار ایمیل مارکتینگ باید بگم که : خودم به شخصه با اینجور مسائل کار کردم و اگه با مشکل خاصی روبرو شدی تا اونجا که ذهنم کار می کنه در خدمتت هستم ،خود نرم افزار ارسال ایمیل ، ایمیل افراد رو نداره و باید بهش فایل text که در ان لیست ایمیل افراد جمع شده رو بدید. و در مورد جمع آوری ایمیل ها از سایتهای مختلف هم باید بگم که این کار هم برای خودش نرم افزار خاصی داره که بعضی وقتا در بعضی از سیستم ها به عنوان ویروس شناخته می شود (البته می گم بعضی وقتا) مثل پیغام گذار یاهومسنجر یا ربات یاهومسنجر

4- در مورد اینکه با این نرم افزار چقدر می تونی درآمد کسب کنی اونم بدون عضو گیری باید بگم که کمه ولی دارم دنبال یه راه حلی می گردم تا عضو گیری رو از این سایتها دور بزنیم و بی خودی به دیگران اصرار نکنیم که بیا از طریق ما عضو شو. یه سری نرم افزارها هست که Ip کامپیوتر رو عوض می کنه و می تونی به عنوان چند نفر وارد یک سایت بشی. این احتمالا راه حل خوبی باشه.

اگه بازم کاری یا سئوالی داشتی در خدمتم....

بازگشت به بالا

sajjad1
کاربر جدید
کاربر جدید

12 شهريور ماه ، 1387

ارسالارسال شده در: سه شنبه، 12 شهريور ماه ، 1387 20:33:20    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

آره واقعا اگر بتونی یه راه حلی پیدا کنی که بشه اینا رو دور زد و دیگه نیاز به منت کشی این و اون نباشه خیلی خوب میشه .من خودم در مورد تجارت اینترنتی رو 3 تا پروژه واقعا بصورت جدی کار کردم و با ایرانی ها و خارجی ها فک زدم . تو ایران که ذهنیت مردم خب یا بد نسبت به ایتن مسائل افتضاحه . واقعا افتضاحه . تو خارج هم که تقریبا 80 در صد کشورها این پول ها براشون رقمی نیست که بخوان روش کار کنند .از طرف دیگر هم خالی بندی بعضی از این شرکتها شخص من رو خیلی سرد کرده . امیدوارم که بشه کاری کرد که نیاز به منت کشی نباشه . امیدوارم .. Shocked

بازگشت به بالا

sajjad1
کاربر جدید
کاربر جدید

12 شهريور ماه ، 1387

ارسالارسال شده در: چهارشنبه، 13 شهريور ماه ، 1387 10:39:41    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

راستی اگه یه لطفی بکنی طریقه فشرده کردن فیلم رو یادبدی ممنون میشم. چون هر چی من برنامه دانلود کردم در حد 1 یا 2 مگ فشرده کردند . اصلا به درد نمی خوره . 2 قطعه فیلم 70 مگی هست که می خوام بزارم تو وبلاگم .
ممنون Arrow

بازگشت به بالا

ehsanjamasb
کاربر جدید
کاربر جدید

25 فروردين ماه ، 1387

ارسالارسال شده در: پنجشنبه، 21 شهريور ماه ، 1387 15:38:54    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

اين مشكل داره نميزاره دانلودش كنيم

بازگشت به بالا

shahryar_17_m_z
کاربر جدید
کاربر جدید

22 شهريور ماه ، 1387

ارسالارسال شده در: جمعه، 22 شهريور ماه ، 1387 15:15:09    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

می خواستم بدونم با توجه به این که حساب alertpay ایران رو تحریم کرده و آن را از لیست کشورها حذف کرده چه جوری می شه از این حساب به بانک های داخل ایران پول واریز کرد.

بازگشت به بالا

mkymedia
داره یواش یواش راه میفته

18 آذر ماه ، 1386

ارسالارسال شده در: جمعه، 22 شهريور ماه ، 1387 22:56:16    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

دوستان من تا الان چيزي در حدود 35 دلار درآمد در طول اين 20 روز با كمك شما عزيزان و اين نرم افزار بدست آوردم و هر روز هم درآمدم داره زياد ميشه .... من زياد رو اين فكر نمي كنم كه فعلا پولم رو به حساب بانكي ايراني واريز كنم دارم دنبال راهي مي گردم كه بتونم در اينترنت خريد و فروش كنم و پولم رو چند برابر كنم.

بهتون پيشنهاد مي كنم كه سعي كنيد عضو گيري كنيد. چند راه حل براي اين كار وجود داره كه شايد بدردتون بخوره :

1- بهترين راه حل اينه كه شما هم مثل ما اين نرم افزار رو در وبلاگ يا سايت خود براي ديگران به صورت رايگان قرار بديد تا اونا دانلود كرده و از لينك شما زيرمجموعه تان شوند.

2- راه حل بعدي اينه كه به وسيله ف***ل**ت***ر ش***ك*ن ها وارد سايتهاي تبليغاتي كه عضو شدين بشيد و جزء زير مجموعه خودتون قرار بگيريد و در نرم افزار كسب درآمد با اي پي ديگه شروع به كليك تبليغات سايتها بكنيد.

در اينده كه تونستم پولها را به حساب خودم در ايران واريز كنم و راه حلش رو پيدا كردم حتما در اينجا خواهم گفت...

بازگشت به بالا

pixie
کاربر جدید
کاربر جدید

23 شهريور ماه ، 1387

ارسالارسال شده در: دوشنبه، 25 شهريور ماه ، 1387 07:44:27    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

سلام.مرسي از زحماتت.اگه نشه پولوهارو واريز كرد كه حال گيري Shocked

بازگشت به بالا

تمامي مطالب ارسال شده:   
ارسال موضوع جديد   پاسخ به اين موضوع   ارسال تشکر

دانلود بازی ونرم افزارهای کامل صفحه اول انجمن -> نرم افزارهای اینترنتی

زمان پيشفرض سايت: ساعت گرينويچ + 3.5 ساعت
صفحه 1 از 1

نام کاربري:      کلمه عبور:     

~ يا ~
عضويت در سايت